onsdag 26 januari 2011

Legender på besök i Malmö/Köpenhamn


Måste ta det här tillfället för att tipsa er om två helt sjuka konserter som kommer att äga rum med endast fem dagars mellanrum i Köpenhamn/Malmö i slutet av mars.

Den 26 mars står Chicagos stolthet Common på Stora Vegas scen i CPH. För er som inte känner till hans musik så kan klassiker som "I used to love H.E.R" , "The Light" och " The bitch in you" nämnas. Han är numera även en erkänd hollywoodskådis och har medverkat i filmer som "Terminator Salvation" och "American Gangster". Som grädde på moset så tar han med sig New York-rapparna Pharoahe Monch och Jean Grae som förband vilket bara det är stort.

STORE VEGA:
Common
Lørdag d. 26.03.2011
Forsalg: 300 kr. + gebyr
Entré: 320 kr.
Tidspunkt: kl. 21.00

Update: Hela Commons turné har blivit uppskjuten på obestämd tid....

Den 31 mars kommer ingen mindre än Wu-Tangs finest Raekwon att stå på Babels scen i Malmö.

Babel & THE BOOM BAP® presenterar stolt RAEKWON (WU TANG CLAN), Shaolin vs. Wu Tang Album Tour. Frontmannen Raekwon från Wu-Tang Clan, den högst ansedda såväl som mest kommersiellt framgångrika gruppen som hiphop någonsin har skådat, kommer till Babel och Malmö.

Vi vet att ni är många som har väntat länge på detta tillfälle att få uppleva magin som är Raekwon och Wu-Tang Clan. Malmös hiphopresidenter DJ Rome & DJ Beneaf agerar värdar under kvällen med support innan och efter konserten för att göra din kväll och upplevelse total.

VAD: Raekwon (US)
VAR:
Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Torsdag 31 Mars, klockan 20:00–03:00, på scen 21:30
ENTRÈ: 200 kr + 15 kr i förköpsavgift.
ÅLDER: 18 år, efter 23.00 20 år

Ses där

//LC
ÅLDER: 18 år, efter 23.00 20 år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar